Anouk


Anouk R.I.P. 02-03-2005 - 17-09-2014 Anouk we missen je !!

Anouk R.I.P.

02-03-2005 – 17-09-2014

Anouk we missen je !!

Woefwoef!!

Leuk dat jullie eens op de site van mijn baasje komen kijken. Ik ben Anouk, een oud-duitse Herder van inmiddels al weer negen jaar oud. Ik ben erg lief, vind ik zelf. Mijn baasje vind mij ook lief, vooral als ik op schoot spring, alhoewel ik dat niet meer zo vaak doe. Ik ben namelijk inmiddels wat ouder. Die jonge fratsen laat ik graag aan Sarah over.

Mijn baasje zegt altijd dat ik een lieve knuffel beer ben. Dat ben ik ook, alleen heb ik niet altijd zoveel zin om te luisteren. Ik wil veel liever spelen en kusjes geven de hele dag. Apporteren vond ik altijd heel leuk, maar nu nog maar af en toe. Sarah gaat me dan namelijk altijd in mijn oren bijten en dat is niet zo leuk.

Ik heb heel veel vriendjes in de buurt, waar ik graag mee ga spelen. Dribbel, van twee huizen verder, is mijn beste vriend, daar ren ik erg graag achteraan. Paardjes en schapen vind ik een beetje eng. Maar ik doe dan altijd net alsof ik het niet eng vind en blaf dan heel hard naar ze. Stoer he?

Bij opa en oma vind ik het ook altijd erg leuk, want ik krijg van opa altijd erg veel koekjes. Ik hoef maar voor hem te gaan zitten en lief te kijken en het is weer raak… zo makkelijk!

Verder kan ik erg goed slapen en daarom is het maar goed dat mijn baasje de hele dag moet werken. Kan ik weer lekker uitrusten om, vanaf het moment dat hij weer binnen komt, klaar te staan met mijn speelgoed. Mijn baasje heeft dan tenminste ook weer geld verdiend om voor mij brokjes te kopen. Woefwoef!!

Als ik weer wat te melden heb, dan blaf ik wel!!
Een poot van Anouk.

honden Anouk

Anouk R.I.P. 2014
Anouk R.I.P. 2014