Sarah.


Ik ben er ook nog, al kun je mij bijna niet missen inmiddels. Sinds 15 augustus 2008 woon ik bij Anouk. Toen ik net bij Anouk en de baasjes kwam wonen was ik heel klein, ik kon zo onder de salontafel doorlopen. Dat kan nu niet meer want dan stoot ik heel hard mijn hoofd (weet ik uit ervaring). Ik vind het wel gezellig bij de baasjes en Anouk. Ik vecht wel vaak met Anouk, maar dat is eigenlijk spelen, stiekem vinden we elkaar wel heel lief hoor!! Jammer dat Anouk er inmiddels niet meer is. Maar heb nu een ander vergelijkbaar beest om me heen rennen pffffff, vermoeiend. Tess is haar naam.

Ik ben nu wel al heel groot, groter dan Tess zelfs en dat is wel grappig. Tess loopt soms gewoon onder mij door als ik niet snel genoeg aan de kant ga. Dan moet het vrouwtje altijd heel hard lachen. Ik ben inmiddels al acht jaar en heb een boel meegemaakt: gescheurde kniebandjes, hotspots van een gekke bacterie die maar niet weg wil. Erg vervelend, maar ik sla me er wel doorheen. Met die kap op m’n kop kon ik niet meer krabben en bijten, maar dat vond ik niets. Dus toen liep ik maar zo vaak tegen de deuren aan dat die stuk ging. T-shirts aan hielpen ook niet, want ik had gauw ontdekt hoe ik die uit konden. Nu heb ik gelukkig een nieuwe dierendokter zonder witte jas. Die is aardig en helpt me zodat ik me beter voel.

Ik hou erg veel van wandelen en spelen, maar slapen, vooral op een plek waar ik lekker in de weg lig, vind ik ook erg fijn. Ik kan ook weer heel goed rennen en springen, vooral als Tess wil apporteren, dan bijt ik haar voor de grap in haar oren…. hahahaha. Nou dit was het weer. O ja, nog één ding, kom niet zomaar de oprit op, dan ga ik namelijk heel hard blaffen om snel mijn baasjes te waarschuwen.

En ook van mij een poot
Wafwaf, Sarah.

 

honden Sarah

Sarah in de aanhanger
Sarah in de aanhanger
Sarah in de aanhanger
Sarah in de aanhanger
Sarah als warmte schild
Sarah als warmte schild
Sarah geniet van laatste zon van dit jaar
Sarah geniet van laatste zon van dit jaar
Tess komt lief bij Sarah slapen
Tess komt lief bij Sarah slapen
spelen met de baas
spelen met de baas

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *